Sander Bulsing, Keurslager

Rundvlees

Zoals het ’n vakman betaamt, staat bij ons de zorg voor de beste kwaliteit vlees hoog in ’t vaandel. Daarom houden we de inkoop van ons rundvlees graag in eigen hand. Dit vlees voldoet aan speciale eisen op het gebied van afkomst, voeding, gezondheid en welzijn. Hierdoor weet je dat je bij de Keurslager altijd verzekerd bent van een veilig en vertrouwd stukje rundvlees.

Kalfsvlees

Kalfsvlees heeft kwaliteiten om van te watertanden. Het is mals en het heeft een fijne smaak. Dit vlees vraagt om toevoeging van zachte, lichte sauzen en kruiden. Bovendien heeft kalfsvlees een laag vet gehalte. Kalfsvlees heeft doorgaans een korte bereidingstijd nodig en staat dus snel op tafel.

Varkensvlees

Varkensvlees is sappig en neutraal van smaak waardoor het zich goed laat combineren met diverse kruiden en groenten. Het bevat waardevolle voedingsstoffen voor het menselijk lichaam én het is makkelijk te bereiden. Je kunt elke dag iets anders op tafel zetten. Geen inspiratie? We helpen je graag.

Kip en kalkoen

Kip- en kalkoenvlees zijn verrassend veelzijdige stukjes vlees, die op diverse manieren bereid en gecombineerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan filet, kipkarbonades, kalkoenhaas of schnitzels. Bovendien zijn diverse delen van kip en kalkoen mager en snel te bereiden. En voor wie geen zin heeft om lekker te kokkerellen, hebben we verschillende kipdelen alvast gegrild!

Lamsvlees

Lamsvlees is mager en heeft een mooie eigen smaak. Lamsvlees is perfect te combineren met vele verse ingrediënten. Veelgebruikte kruiden zijn tijm, marjolein en oregano. Je kunt het grillen, braden of stoven. Ook eenvoudig klaargemaakt, is lamsvlees heerlijk van smaak, dus zowel de professionele als de amateurkok kan het met plezier bereiden.

Carpaccio

Italiaanse Carpaccio – ‘dokters recept’

Echte Carpaccio is inderdaad een Italiaanse ‘uitvinding’. De ‘uitvinder’ is Giuseppe Cipriani, eigenaar van Harry’s Bar in Venetië. Het verhaal speelt in de jaren ’50. Eén van zijn beroemde klanten, de Venetiaanse gravin Amalia Nani Mocenigo, moest van haar dokter rauw rood vlees eten vanwege haar bloedarmoede. Giuseppe maakte daarom voor haar een schotel met flinterdunne plakjes rauwe ossenhaas, mayonaise, worcestersaus, tabasco en witte peper. En hij vernoemde zijn gerecht naar de Italiaanse kunstschilder Vittore Carpaccio. Die werkte in zijn schilderijen veel met helderrood, precies in de kleur van malse ossenhaas.

Harry’s Bar bestaat nog steeds en u kunt er een schotel Carpaccio bestellen voor circa 100 euro! (Sestiere San Marco 1323, Venetië). Maar bij ons bent u voordeliger uit! En ook bij ons bent u verzekerd van echte Italiaanse Carpaccio. En het is een stuk dichterbij….

Vleeswaren

In onze winkel vindt u elke dag een ‘keur’ aan verse vleeswaren. Zoals onze heerlijke verse slagerssnijworst en rookvlees. Een bijzondere specialiteit is natuurlijk onze Italiaanse Carpaccio. Mensen komen er speciaal voor naar onze winkel in de Fahrenheitstraat. En ook voor onze andere vleeswaren, natuurlijk. Kortom, voor een lekker belegde boterham, broodje of cracker, vindt u bij ons alles wat u nodig heeft. Hieronder een greep uit ons assortiment bijzondere vleeswaren.

 • Italiaanse carpaccio
 • Roasted porc rib
 • Fricandeau
 • Gegrilde biefstuk
 • Parmaham
 • Runderrookvlees
 • Stroganoff rollade
 • Beenham
 • Mosterdrollade
 • Truffelsalami
 • Italiaanse vleeswaren

Sander Bulsing, Keurslager

Fahrenheitstraat 502
2561DH Den Haag
0703607067
0703560737

Openingstijden

maandag 07:30 - 18:00
dinsdag 07:30 - 18:00
woensdag 07:30 - 18:00
donderdag 07:30 - 18:00
vrijdag 07:30 - 18:00
zaterdag 07:00 - 16:30
zondag Gesloten