Varkensvlees is sappig en neutraal van smaak waardoor het zich goed laat combineren met diverse kruiden en groenten. Het bevat waardevolle voedingsstoffen voor het menselijk lichaam én het is makkelijk te bereiden. U kunt elke dag iets anders op tafel zetten. Geen inspiratie? We helpen graag!
Als belangrijkste kenmerk, heeft de Duroc de Batallé een hoog aandeel intramusculair vet waardoor het verse vlees onvergelijkbaar mals, sappig en smaakvol is.
Voor de culinaire specialist, die een uniek product waardeert, hebben wij vers vlees met een hoge meerwaarde: LOMO (rug) en Solomillo (haasje). Beide spieren hebben een uitgebalanceerd en hoog aandeel intramusculair vet.
TIP: het fijnste resultaat heeft u indien licht rosé bereid zonder overdadig gebruik van kruiden of specerijen.
Dit maakt de LOMO en SOLOMILLO zeer mals en sappig. LOMO koppelt een smaak aan een aangename beet en is ronduit lekker. SOLOMILLO is botermals en heeft een uitermate verfijnde smaak.