Wij hebben voor u bijzonder varkensvlees

Varkensvlees is sappig en neutraal van smaak waardoor het zich goed laat combineren met diverse kruiden en groenten. Het bevat waardevolle voedingsstoffen voor het menselijk lichaam én het is makkelijk te bereiden. U kunt elke dag iets anders op tafel zetten. Geen inspiratie? We helpen graag!

Duroc de Batallé

Als belangrijkste kenmerk, heeft de Duroc de Batallé een hoog aandeel intramusculair vet waardoor het verse vlees onvergelijkbaar mals, sappig en smaakvol is.

Voor de culinaire specialist, die een uniek product waardeert, hebben wij vers vlees met een hoge meerwaarde: LOMO (rug) en Solomillo (haasje). Beide spieren hebben een uitgebalanceerd en hoog aandeel intramusculair vet.

TIP: het fijnste resultaat heeft u indien licht rosé bereid zonder overdadig gebruik van kruiden of specerijen. 

Dit maakt de LOMO en SOLOMILLO zeer mals en sappig. LOMO koppelt een smaak aan een aangename beet en is ronduit lekker. SOLOMILLO is botermals en heeft een uitermate verfijnde smaak.

Duroc d'olives

Duroc d'olives

Het Duroc varken is voornamelijk gekend vanwege zijn typische rode vacht en hangende oren. Durocs hebben echter aanzienlijke variatie in kleuren. De kleur kan variëren van een zeer licht gouden bijna gele kleur, tot een haast zeer donker mahonie.

Sander Bulsing, Keurslager

Fahrenheitstraat 502
2561DH Den Haag
0703607067
0703560737

Openingstijden

maandag 07:30 - 18:00
dinsdag 07:30 - 18:00
woensdag 07:30 - 18:00
donderdag 07:30 - 18:00
vrijdag 07:30 - 18:00
zaterdag 07:00 - 16:30
zondag Gesloten